Részletek
BIZTONSÁGOS EMÉSZTÉS
Az emésztőrendszer kiegyensúlyozott működését támogató tápanyagok.
EPA/DHA ÉS BŐR VÉDŐFAL
A zsírsavak hozzájárulnak az bőr és az emésztőrendszer egészségének megőrzéséhez. Összetételének köszönhetően támogatja a bőr természetes védőfal funkcióját.
VÁLOGATOTT FEHÉRJE
A fehérjeforrások korlátozott száma segít csökkenteni az eleségallergia kockázatát.
ÖSSZETÉTEL: manióka (tápióka), dehidratált kacsafehérje, növényi rostok, hidrolizált baromfifehérje, ásványi anyagok, állati zsir, répapép, halolaj, psyllium (útifű) maghéj és mag, szójaolaj, frukto-oligoszacharidok, bársonyvirág por. Fehérjeforrások: dehidratált kacsafehérje (28,0 %), hidrolizált baromfifehérje (4,2 %). Szénhidrátforrás: tápióka (47,0 %).
ADALÉKANYAGOK (kilogrammonként): Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: A-vitamin: 31000 NE, D3-vitamin: 700 NE, Vas (3b103): 38 mg, Jód (3b201, 3b202): 3,4 mg, Réz (3b405, 3b406): 14 mg, Mangán (3b502, 3b504): 50 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 148 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,24 mg - Tartósítószerek - Antioxidánsok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Nyersfehérje: 21,0 % - Zsírtartalom: 9,0 % - Nyershamu: 7,8 % - Nyersrost: 4,5 % - Esszenciális zsírsav (linolsav) : 1,83 % - EPA/DHA: 0,35 % - Omega-3 zsírsavak: 0,68 %.